2 connect Business

Het project 2 connect Business maakt het voor Nederlandse en Duitse bedrijven – door individueel advies en ondersteuning en met praktijkgerichte informatie – makkelijker om de stap naar het buurland te zetten.

Zakendoen in Duitsland?
U wenst meer informatie?

Nieuws

Duitse brancheorganisaties verwachten een zwakke groei van de Duitse economie in 2017. Dit blijkt uit onderzoek van het Institut der deutschen Wirtschaft Köln (IW) onder 48 brancheorganisaties. Sommige branches zijn voorzichtig optimistisch, anderen zijn een stuk pessimistischer gestemd.

more meer


De INTERREG-stuurgroep voor het gebied van de Euregio Rijn-Waal heeft in december zes grensoverschrijdend INTERREG-projecten op het gebied van innovatie, cultuur en toerisme goedgekeurd.

more meer


Veiligheid zonder grenzen (Sicherheit ohne Grenzen), deze toepasselijke naam draagt het project van de Nederlandse Brandweer Millingen aan de Rijn en de Freiwillige Feuerwehr der Stadt Kleve – Löschzug Rindern.

more meer


Duitsland gaat de mogelijkheden van waterstof als aandrijvingsvorm voor auto’s onderzoeken, laat TankPro weten. De komende jaren legt de Duitse overheid hier 250 miljoen euro voor opzij.

more meer