2 connect Business

Het project 2 connect Business maakt het voor Nederlandse en Duitse bedrijven – door individueel advies en ondersteuning en met praktijkgerichte informatie – makkelijker om de stap naar het buurland te zetten.

Zakendoen in Duitsland?
U wenst meer informatie?

Nieuws

Steeds meer ondernemers willen hun zakelijke activiteiten naar het buurland uitbreiden of bestaande activiteiten hier uitbouwen. Maar waar moeten ze dan allemaal rekening mee houden? En wat zijn de valkuilen? Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de bijeenkomst ‘Een praktische dialoog over succesvol zakendoen in het buurland’ op dinsdag 16 januari 2017, van 14 tot 18 uur in het Borussia-Park in Mönchengladbach.

more meer


Nog nooit was de Eindejaarsbijeenkomst van de Euregio Rijn-Waal zo goed bezocht. Ca. 250 vertegenwoordigers van Nederlandse en Duitse gemeenten, Nordrhein-Westfalen, de provincies en projectpartners waren op maandag 18 december 2017 in het Euregio-Forum in Kleve aanwezig.

more meer


Op 29 november 2017 is in het Euregio-Forum een “Samenwerkingsovereenkomst op het gebied van crisisbeheersing en rampenbestrijding” tussen de Kreis Kleve en de Veiligheidsregio Limburg-Noord, de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, de Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden ondertekend.

more meer


Een samenwerkingsverband van Nederlandse en Duitse groentetelers heeft de afgelopen periode gewerkt aan de realisatie van een verkenningsonderzoek. Dit onderzoek moet het fundament vormen voor nieuwe verdienmodellen voor kleinschalige telers in de Euregio Rijn-Waal.

more meer