2 connect Business

Het project 2 connect Business maakt het voor Nederlandse en Duitse bedrijven – door individueel advies en ondersteuning en met praktijkgerichte informatie – makkelijker om de stap naar het buurland te zetten.

Zakendoen in Duitsland?
U wenst meer informatie?

Nieuws

Bouw- en infraprojecten zijn ook in Duitsland vaak complex, zowel in technisch als in organisatorisch, financieel en juridisch opzicht. Dit brengt bepaalde risico’s met zich mee. Tijdens de ‘Duitsland-Borrel’ bij Strick Rechtsanwälte & Steuerberater op 20 september a.s. wordt besproken welke risico’s zich tijdens een bouwproject kunnen voordoen en hoe deze voortijdig kunnen worden voorkomen.

more meer


Nederlandse bedrijven die hun vleugels willen uitslaan in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen kunnen aankloppen bij NRW.Invest. Een interview met Stephan Jungen, projectmanager Benelux en Noord-Amerika bij NRW.Invest.

more meer


Het Internationaal Netwerkbureau, een initiatief van de Gemeente Oude IJsselstreek en de Wirtschaftsförderung Bocholt, organiseert op 21 september een ondernemersontbijt bij de firma Kaak in Terborg.

more meer


In Duitsland zijn rond 1,1 miljoen arbeidsplaatsen niet ingevuld. De Duitse Industrie- und Handelskammer ziet daarin een grote bedreiging voor de economie.

more meer