2 connect Business

Het project 2 connect Business maakt het voor Nederlandse en Duitse bedrijven – door individueel advies en ondersteuning en met praktijkgerichte informatie – makkelijker om de stap naar het buurland te zetten.

Zakendoen in Duitsland?
U wenst meer informatie?

Nieuws

Het softwarebedrijf SendCloud uit Eindhoven heeft de Duits-Nederlandse Prijs voor de Economie 2017 gewonnen. SendCloud laat daarmee 33 andere kandidaten uit beide landen achter zich. De prijs werd dit jaar voor de tiende keer uitgereikt door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK). Voor het eerst lag dit jaar de nadruk op start-ups.

more meer


Op vrijdag 29 september is in het Euregio-Forum in Kleve in aanwezigheid van gedeputeerde Michiel Scheffer van provincie Gelderland – tevens voorzitter van comité van toezicht van het INTERREG programma Deutschland-Nederland – het project Digipro officieel gestart.

more meer


Het nieuwe kabinet Rutte III wil het laagste btw-tarief verhogen van 6 naar 9 procent, waardoor levensmiddelen en horeca duurder zullen worden in Nederland. Ondernemers in de grensregio vrezen dat Nederlanders hierdoor nog vaker de grens over gaan steken om goedkoper boodschappen te doen.

more meer


Nederlandse bedrijven die hun vleugels willen uitslaan in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen kunnen aankloppen bij NRW.Invest. Een interview met Stephan Jungen, projectmanager Benelux en Noord-Amerika bij NRW.Invest.

more meer